• Nov

PAKET MATCHE NI NIKOLI PREVEČ

47,50 €

Paket vsebuje:

-Pravi indijski kurkumin čaj z dodatkom Matche. Biološke pridelave.

- 30g premium, organic, ceremonial grade Matcha najvišje kakovosti.

Količina
Ni na zalogi

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda. 

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.

Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina. 

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čaja

 

Orientalski okus, bo vaše brbončice popeljal v daljno Indijo. Kurkuma, ki je priljubljena že tisočletja in daje curryju značilno zlato barvo, bo očarala ljubitelje indijske kuhinje in vam omogočila, da začutite posebnost ajurvedske začimbe. Kombinacija Matche in kukrume pa je tako vrhunska, da ima okus po še.

Neto količina 100g

Sestavine: mleta kurkuma*, mleti cimet*, mleti ingver*, zeleni čaj matcha*, mleti kardamom*, muškatni orešček*, mleti klinčki*. *Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hranilne vrednosti na 100 g izdelka (povprečno):

Energijska vrednost: 6kj / 1kcal,  Maščobe <0,1 g ,od tega nasičene maščobne kisline <0,1 g,  Ogljikovi hidrati <0,1 g,

Sladkor <0,1g, ,Beljakovine <0,2 g , Sol <0,01 g

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.