POPOLN KOMPLET MATCHA CEREMONIAL Z UNIKATNO SKODELICO ( po vaši izbiri)

74,50 €

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za pripravo popolne skodelice Matche.

KOMPLET VSEBUJE:

- unikatna, v Sloveniji izdelana keramična Matcha skodelica s prostornino cca 400ml (skodelica po lastni izberi, v sporočilu ob nakupu nam napišite katero si želite) Cena ostaja enaka.

- bambusova metlica - chasen

- bambusova žlička - chashaku

- Matcha Ceremonial Grade, 30g

Količina

ORGANIC, CEREMONIAL GRADE MATCHA

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.

Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina. 

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čaja

BAMBUSOVA METLICA IN ŽLIČKA

Posebni iz bambusa narejeni žlička in metlica sta oblikovani tako, da z njuno pomočjo, lahko pripravite popoln Matcha napitek. Sledite navodilom na embalaži in uživajte v svileno gladki Matchi, ki vas bo z okusom po še popolnoma zasvojila.

Matcha metlica, poimenovana Chasen, je tradicionalno ročno izdelana iz enega samega kosa bambusa. Namen metlice je enakomerno in konsistentno zmešati vodo in Matcha prah, saj se prah ob stiku z vodo rad sprime v male grudice. Z metlico boste to ob nežnem dolivanju vode skoraj preprečili. Poleg tega boste z uporabo metlice in z intenzivnim mešanjem ustvarili nežno Matcha peno.

Metlico in žličko čistite samo z mlačno vodo. Nikakor ju ne čistite z detergentom oziroma ju ne čistite v pomivalnem stroju, saj se bosta zelo hitro uničili.

UNIKATNA MATCHA SKODELICA

Pitje Matche je na Japonskem prava ceremonija, oziroma obred, ki ga jemljejo izjemno resno. V ta namen obstajajo tudi posebne Matcha skodelice, ki so narejene tako, da v njih brez težav zmešamo in pripravimo popoln Matcha napitek.

Na naše skodelice smo še posebej ponosni, saj jih je za nas in vas oblikovala ter ročno izdelala gospa Nives Ratkajec Weingerl. Gospa že leta izdeluje različne keramične izdelke za vsakodnevno rabo in dekoracijo bivalnih prostorov. Kljub temu, da je Matcha japonskega porekla nas izjemno veseli, da se je gospa odločila za sodelovanje z nami, da tako skupaj tej japonski kulturi dodamo slovenski pridih.

Vsaka skodelica je unikatna in zato še toliko bolj dragocena. Skodelice so izdelane tako, da jih lahko čistite tudi v pomivalnem stroju. 

Mogoče še to ? ...

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.