• Na razprodaji!

KOMPLET PREMIUM MATCHA

41,50 €

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za pripravo odlične skodelice Matche.

KOMPLET VSEBUJE:

- bambusova metlica - chasen

- bambusova žlička - chashaku

- Matcha Premium Organic, 30g

  • Za darila in posebne priložnosti smo za vas pripravili poseben komplet, ki vsebuje vse elemente, ki so potrebni za pripravo vaše Matche.
  • Komplet vsebuje žličko in metlico, ki sta narejeni iz trpežnega bambusa. Vse skupaj v vrhunsko celoto poveže še naša organska, premium Matcha vrhunske kakovosti, s svojo prekrasno zeleno barvo in odličnim okusom.
Količina
Ni na zalogi

MATCHA PREMIUM ORGANIC

Matcha premium organic sodi v sam vrh kakovosti. Matcha premium organic je popolna za vse ljubitelje, kot tudi za vse tiste, ki v Matcha svet šele vstopate. Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni in jo zaužijte še toplo. V primerjavi z ceremonialno Matcho ima nekoliko nežnješi okus. Premium organic Matcha je odlična za pripravo čudovitega Matcha latte. Matcha latte velja za enega najbolj "insta" napitkov na svetu, saj kar kliče po fotografiji.

Zamenjajte svojo vsakodnevno kavo za veliko bolj blagodejn in okusen Matcha latte, ter dvignite svoje življenje na višjo raven.

Recept za popoln Matcha latte najdete na tej povezavi.

SESTAVINE: 100% mlet Matcha prah iz listov zelenega čaja

BAMBUSOVA METLICA IN ŽLIČKA

Posebni iz bambusa narejeni žlička in metlica sta oblikovani tako, da z njuno pomočjo, lahko pripravite popoln Matcha napitek. Sledite navodilom na embalaži in uživajte v svileno gladki Matchi, ki vas bo z okusom po še popolnoma zasvojila.

Matcha metlica, poimenovana Chasen, je tradicionalno ročno izdelana iz enega samega kosa bambusa. Namen metlice je enakomerno in konsistentno zmešati vodo in Matcha prah, saj se prah ob stiku z vodo rad sprime v male grudice. Z metlico boste to ob nežnem dolivanju vode skoraj preprečili. Poleg tega boste z uporabo metlice in z intenzivnim mešanjem ustvarili nežno Matcha peno.

Metlico in žličko čistite samo z mlačno vodo. Nikakor ju ne čistite z detergentom oziroma ju ne čistite v pomivalnem stroju, saj se bosta zelo hitro uničili.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Kupci, ki so kupili ta izdelek: