• Na razprodaji!

CEREMONIALNA MATCHA Z UNIKATNO SKODELICO

61,50 €

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za pripravo odlične skodelice Matche.

KOMPLET VSEBUJE:

- unikatna, v Sloveniji izdelana keramična Matcha skodelica s prostornino 300 ml

- Matcha Ceremonial Grade, 30g

V kolikor bi v kompletu želeli drugo skodelico, nam to napišite v sporočilo. Cena paketa ostaja ista ne glede na skodelico. 

Količina

ORGANIC, CEREMONIAL GRADE MATCHA

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.

Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina. 

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čaja

UNIKATNA MATCHA SKODELICA

Pitje Matche je na Japonskem prava ceremonija, oziroma obred, ki ga jemljejo izjemno resno. V ta namen obstajajo tudi posebne Matcha skodelice, ki so narejene tako, da v njih brez težav zmešamo in pripravimo popoln Matcha napitek.

Na naše skodelice smo še posebej ponosni, saj jih je za nas in vas oblikovala ter ročno izdelala gospa Nives Ratkajec Weingerl. Gospa že leta izdeluje različne keramične izdelke za vsakodnevno rabo in dekoracijo bivalnih prostorov. Kljub temu, da je Matcha japonskega porekla nas izjemno veseli, da se je gospa odločila za sodelovanje z nami, da tako skupaj tej japonski kulturi dodamo slovenski pridih.

Vsaka skodelica je unikatna in zato še toliko bolj dragocena. Skodelice so izdelane tako, da jih lahko čistite tudi v pomivalnem stroju. 

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Kupci, ki so kupili ta izdelek: