KOMPLET PREMIUM MATCHA IN SKODELICA SAKURA (oziroma skodelica po izbiri)

52,50 €

Komplet vsebuje : 

Unikatna, v Sloveniji izdelana keramična Matcha skodelica s prostorninocca 400 ml.

30g Matcha premium.

V kolikor si želite v paketu kakšno drugo skodelico, nam to napišite v sporočilo. Ne glede na skodelico ostaja cena enaka. 

Količina

MATCHA PREMIUM ORGANIC

Matcha premium organic sodi v sam vrh kakovosti. Matcha premium organic je popolna za vse ljubitelje, kot tudi za vse tiste, ki v Matcha svet šele vstopate. Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni in jo zaužijte še toplo. V primerjavi z ceremonialno Matcho ima nekoliko nežnješi okus. Premium organic Matcha je odlična za pripravo čudovitega Matcha latte. Matcha latte velja za enega najbolj "insta" napitkov na svetu, saj kar kliče po fotografiji.

Zamenjajte svojo vsakodnevno kavo za veliko bolj blagodejn in okusen Matcha latte, ter dvignite svoje življenje na višjo raven.

Recept za popoln Matcha latte najdete na tej povezavi.

SESTAVINE: 100% mlet Matcha prah iz listov zelenega čaja

UNIKATNA MATCHA SKODELICA

Pitje Matche je na Japonskem prava ceremonija, oziroma obred, ki ga jemljejo izjemno resno. V ta namen obstajajo tudi posebne Matcha skodelice, ki so narejene tako, da v njih brez težav zmešamo in pripravimo popoln Matcha napitek.

Na naše skodelice smo še posebej ponosni, saj jih je za nas in vas oblikovala ter ročno izdelala gospa Nives Ratkajec Weingerl. Gospa že leta izdeluje različne keramične izdelke za vsakodnevno rabo in dekoracijo bivalnih prostorov. Kljub temu, da je Matcha japonskega porekla nas izjemno veseli, da se je gospa odločila za sodelovanje z nami, da tako skupaj tej japonski kulturi dodamo slovenski pridih.

Vsaka skodelica je unikatna in zato še toliko bolj dragocena. Skodelice so izdelane tako, da jih lahko čistite tudi v pomivalnem stroju. 

 

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Kupci, ki so kupili ta izdelek: