• Na razprodaji!

KOMPLET CEREMONIAL MATCHA

47,50 €

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za pripravo popolne skodelice Matche.

KOMPLET VSEBUJE:

- bambusova metlica - chasen

- bambusova žlička - chashaku

- Matcha Ceremonial Grade, 30g

  • Za darila in posebne priložnosti smo za vas pripravili poseben komplet, ki vsebuje vse elemente, ki so potrebni za pripravo vaše Matche.
  • Komplet vsebuje žličko in metlico, ki sta narejeni iz trpežnega bambusa. Vse skupaj v vrhunsko celoto poveže še naša ceremonial Matcha vrhunske kakovosti, s svojo prekrasno zeleno barvo in odličnim okusom.
Količina
Ni na zalogi

MATCHA CEREMONIAL GRADE

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, smo za vas direktno iz Japonske pripeljali pravo vrhunsko Matcho najvišjega kakovostnega razreda.

Njen svilnato sladkast okus je razlog, da bo za vas postala nepogrešljiva. Ceremonialna Matcha je mleta le iz najmlajših, najmanjših in najbolj svežih listov zelenega čaja, ki jim odstranijo vse listne vene in peclje, ki bi lahko pijači dali grenak okus. Višja cena ceremonialne Matche je upravičena zaradi pozornosti, ki se jo posveča gojenju rastline, obiranju, sušenju in mletju čajnih listov.

Priporočamo vam, da ceremonialno Matcho pijete brez dodatkov kot je mleko in brez sladil, saj boste le tako občutili njen odličen okus.

Pripravi napitka posvetite kakšen trenutek več. Vzemite si čas in jo mešajte s tradicionalno bambusovo metlico dobrih petnajst sekund, da se lepo speni, in jo zaužijte še toplo. Na ta način boste začutili in cenili trud, ki je vanjo vložen in bo to postalo vaša vsakodnevna kultura, obred in ne samo neka vsakodnevna rutina. 

SESTAVINE: 100% mlet matcha prah iz listov zelenega čaja

BAMBUSOVA METLICA IN ŽLIČKA

Posebni iz bambusa narejeni žlička in metlica sta oblikovani tako, da z njuno pomočjo, lahko pripravite popoln Matcha napitek. Sledite navodilom na embalaži in uživajte v svileno gladki Matchi, ki vas bo z okusom po še popolnoma zasvojila.

Matcha metlica, poimenovana Chasen, je tradicionalno ročno izdelana iz enega samega kosa bambusa. Namen metlice je enakomerno in konsistentno zmešati vodo in Matcha prah, saj se prah ob stiku z vodo rad sprime v male grudice. Z metlico boste to ob nežnem dolivanju vode skoraj preprečili. Poleg tega boste z uporabo metlice in z intenzivnim mešanjem ustvarili nežno Matcha peno.

Metlico in žličko čistite samo z mlačno vodo. Nikakor ju ne čistite z detergentom oziroma ju ne čistite v pomivalnem stroju, saj se bosta zelo hitro uničili.

chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.

Kupci, ki so kupili ta izdelek: